Despre noi

Pointer Systems

Compania Pointer Systems este membră a societății multinaționale Pointer Telocation LTD, listată pe piața financiară NASDAQ și lider în furnizarea de produse și servicii de calitate superioară în industria de automobile și în domeniul asigurărilor. Firma, cu sediul principal în Israel, are subsidiare în Argentina, Brazilia, Mexic și Africa de Sud și parteneri independenți în peste 30 de țări din Europa, Asia și America Latină.

Pointer Systems este activă în România din 2008 ca o societate globală dedicată asistenței rutiere și asistenței tehnice la domiciliu.

 

Prin intermediul unui lanț de subsidiare internaționale și parteneriate naționale strategice, Pointer Systems furnizează companiilor și persoanelor fizice servicii la cele mai înalte standarde din domeniu, susținute de echipamente de ultimă generație și o rețea de parteneri și colaboratori concepută să acopere solicitările la nivel național, dar și dincolo de granițele României.

 

Pointer Systems pune la dispoziție pachete complete și personalizate de asistență rutieră sau de asistență tehnică, la domiciliu sau la sediul companiei. Prețurile sunt competitive în funcție de complexitatea serviciilor asigurate.

 

Toate intervențiile Pointer Systems se desfășoară în condiții de maximă siguranță, indiferent de locație sau de condițiile meteorologice.

Call Center

Un simplu apel către Call Center vă poate aduce în ajutor o echipă de profesioniști oricând pregătiți să acționeze prompt în situații de urgență, oriunde v-ați afla, atât pe șosea, cât și în clădiri cu sisteme complexe.

Asistența rutieră și asistența tehnică de urgență la domiciliu depind foarte mult de timpul de reacție, de perioada care trece de la cererea dumneavoastră până la momentul când specialiștii Pointer Systems ajung la fața locului. Cu cât ne găsiți mai repede, cu atât preluăm informațiile mai rapid și acționăm în consecință. Pentru asta Pointer Systems este la dispoziția dumneavoastră cu un serviciu de suport telefonic NON-STOP, la numărul (0799) 00 5000, de unde se pot prelua mai multe apeluri simultan (pentru a elimina sau diminua timpul de așteptare), echipa de operatori având pregătire în serviciul de asistență rutieră și asistență tehnică la domiciliu. Răspunsul la solicitarea dumneavoastră se realizează rapid, documentat și eficient, operatorul acționând prompt și, în același timp, oferind informații despre promoțiile Pointer Systems.

 

Activitatea de suport este oferită prin intermediul unui Call Center care răspunde apelurilor telefonice 24 de ore din 24, un Call Center dedicat serviciilor de asistență, parte integrantă a Pointer Systems. Cifrele înregistrate de acest serviciu, ce poate fi apelat din orice rețea de telefonie fixă și mobilă, atât din țară, cât și din străinătate, scot în evidență performanțele suportului nostru telefonic: răspuns sub 12 secunde, de 98,5%; rată de abandon, după 20 de secunde, de 0,057%; notificări în maxim 24 de ore; transfer de date în timp real.

Viziunea noastră

Pointer Systems are o echipă formată din profesioniști cu experiență în inginerie, management, formare și coordonare de echipe tehnice. Abilitățile de leadership ale echipei de conducere Pointer Systems au propulsat compania pe o poziție de top în domeniul asistenței rutiere și asistenței tehnice la domiciliu, astfel a atras colaborări cu companii cu renume național și internațional.

Membrii echipei împărtășesc aceleași principii de management, valori și obiective comune privind activitatea și dezvoltarea continuă a companiei Pointer Systems în Romania și în Europa. Datorită specificului companiei noastre, echipa de conducere Pointer Systems promovează integritatea în afaceri, promptitudinea, profesionalismul și calitatea superioară a fiecărui serviciu oferit.

 

Ca reprezentantă a unui lider global, Pointer Systems nu tolerează practici neloiale pentru a concura și câștiga afaceri. Toate deciziile noastre de selecție și achiziție sunt luate în mod obiectiv, pe baza prețului, condițiilor de livrare, a calității și promptitudinii și ne așteptăm ca și partenerii și colaboratorii noștri să procedeze la fel.

Vă stăm mereu la dispoziție pentru orice întrebare, recomandare sau sesizare!

Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Îți mulțumim pentru vizită. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start

error: