Asistență tehnică

Asistență tehnică

Asistența tehnică de urgență la domiciliu este un produs Pointer Systems dedicat proprietarilor de imobile, un produs care vine în sprijinul persoanelor ce locuiesc în imobilul asigurat atunci când, în urma unui incident neprevăzut, condițiile din interior suferă modificări ce pun în primejdie locatarii sau situația nou creată poate genera sau amplifica pagubele materiale.

Dacă sunt tratate cu superficialitate, instalațiile electrice pot provoca pagube uriașe, apariția scânteilor sau a flamelor putând evolua spre un final nefericit. Instalația sanitară inevitabil ajunge să se deterioreze odată cu trecerea timpului din cauza folosirii intensive, avaria ei putând duce chiar la inundații. Același lucru se întâmplă și cu instalațiile termice, componentele acestora uzându-se ca urmare a întrebuințării de durată.

 

Serviciul oferit de Pointer Systems este complet (instalații sanitare, termice, electrice, aer condiționat, gaze, lăcătușerie și dulgherie) și oferit cu profesionalism pentru a rezolva diversele defecțiuni apărute. Aveți încredere că orice problemă apărută se poate soluționa în regim de urgență, la orice oră, NON-STOP, personalul nostru experimentat putând interveni prompt, indiferent de locație.

 

Oricare ar fi problemele, scurgeri în sistemul de instalații sanitare, defecțiuni ale instalațiilor termice, blocaje la sistemul de închidere, defecțiuni apărute la canalizare sau la acoperiș, apelați Call Center-ul Pointer Systems, indiferent de oră, pentru a găsi ajutorul de care aveți nevoie în regim de urgență.

Vă stăm mereu la dispoziție pentru orice întrebare, recomandare sau sesizare!

Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Îți mulțumim pentru vizită. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start

error: