Asistență rutieră

Asistență rutieră

Asistența rutieră este un produs oferit de Pointer Systems care asigură intervenții rapide în cazul în care are loc o defecțiune tehnică a vehiculului cu care vă deplasați, scopul fiind repararea acestuia pe loc, lucru pe care îl realizăm într-un timp cât mai scurt de la momentul când primim apelul din partea dumneavoastră, prin intervenția atelierului mobil care poate reda funcționalitatea vehiculului și astfel călătoria poate fi continuată.

Dacă acest lucru este imposibil, atunci se poate transporta vehiculul la un service auto, rețeaua Pointer Systems acoperă întreg teritoriul României și cea mai mare parte a Europei. Se poate asigura cazarea clienților la hoteluri și se poate oferi un mijloc de transport asemănător până la remedierea problemelor.

 

Obiectivul unui pachet de Asistență Rutieră este de a veni în sprijinul persoanelor din vehicul, atunci când în urma unui incident neprevăzut, ca urmare a unei defecțiuni electrice, mecanice sau de orice natură, autovehiculul ajunge în stare de nefuncționare sau deplasarea cu acesta nu poate continua în condiții de siguranță.

 

Pointer Systems oferă garanția serviciilor oferite și siguranță 100% în timpul intervențiilor, oferă calitate la un preț competitiv, scopul fiind să asigure mobilitate, continuarea călătoriei și să faciliteze ajungerea la destinație.

 

Colaboratorii noștri sunt companii și persoane autorizate selectate în urma verificărilor făcute asupra pregătirii în domeniu, capacității de a interveni cât și a responsabilității de care dau dovadă.

Vă stăm mereu la dispoziție pentru orice întrebare, recomandare sau sesizare!

Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Îți mulțumim pentru vizită. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start

error: